Oldalak


KILENCED SZENT II. JÁNOS PÁL PÁPÁHOZ ~ II. NAP

BEVEZETŐ IMA

II. János Pál, Karol Wojtyla, szeretett Szentatyánk! Bizalommal fordulok hozzád, aki már a Mennyből tekintesz ránk, és boldogként sétálsz az Ég gyönyörűséges kertjében Mária, a Te szívednek oly kedves Édesanya és Királynő mellett. Tudom, hogy mélyen érző, részvéttel teljes szíveddel azonnal meghallod kiáltásomat és segítségemre fogsz sietni.
.
Annyi mindent szeretnék elmondani Neked, akit édesapaként tiszteltem, akinek jelenléte balzsamként hatott rám, és akit rajongva, gyermeki módon szerettem. Segítségért fordulok hozzád, kérlek, vidd el imáimat a Mennyei Atya elé!

 2. nap: Európát védelmező Pápa!
.
Te soha nem ijedtél meg semmiféle fenyegetéstől, hanem bátran harcoltál a hit védelmében. Küzdöttél az elnyomottak érdekében, és felemelted szavadat az igazságtalanságok ellen. A szenvedők, a hányatottak, a betegek, a gyengék, elesettek és elhagyottak vigasza voltál. Kiáltásod a világ négy sarka felé is eljutott azokért, akiket bántalmaztak, gyötörtek, vagy megöltek. Jézust követted, és Máriát nyújtottad vigaszul.
.
Segíts, hogy én is mindig kiálljak szenvedő embertársam mellett, s hogy mindenkiben meglássam Jézus Szent Arcát! Segíts, hogy lényemmel vigaszt nyújtsak a bajba jutottaknak!

Segíts, hogy úgy tudjam megvédeni mások érdekeit, mint a magaméit!

Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség!

Szent II. János Pál pápa, könyörögj érettünk! Amen.

Forrás ~ Internet