Oldalak


ENGESZTELŐ ~ MEGSZABADÍTÓ IMA

Mennyei Atyánk! Az eddig kapott Kegyelmekért hálával, szeretettel, valamint a magunk és országunk helyzetének javítása érdekében reménykedve fordulunk Hozzád!
Örök Mennyei Atyánk! Megváltó Jézusunk Szent Nevében, és Égi Édesanyánk segítő támogatásával együtt kérjük Isteni Irgalmadat mindannyiunk, gyermekeink, de különösen azok számára, akiknek emberlelke még mindig süketen, elnyomott álomban létezik, vagy éppen Tőled elfordulva, tudatlanságban és szeretetlenségben él.
Megmentő Irgalmadért könyörgünk sok félrevezetett testvérünk részére is. Add meg Jó Urunk Szereteted átformáló Kegyelmét mindannyiunknak, de különösen azok számára, akik betegségben, kilátástalanságban, a Földön élve is testi-lelki pokolban szenvednek.
Fogadd el Mindenség Ura kérésünket és imánkat, hogy Hazánk minden jelentős egyéniségének szellemi örökségével megáldott, jelen korra született emberlelke, valamint az egész magyarság felszabaduljon minden múltból származó vagy jelenben kialakult szellemi sötétség, kozmikus lefedettség és félrevezetés praktikája alól.
Add meg Urunk, hogy egyénileg is megszabaduljunk minden Tőled elválasztó, életerőnket lecsökkentő sötéten befolyásoló, és minden jót szétziláló akarattól, amely egyénileg és népszinten egyaránt megakadályozza fejlődésünket, megértésünket, valamint földi életünkben megvalósítandó feladataink teljesítését!
Adj Urunk mindannyiunknak tisztánlátást, bölcsességet, hogy észrevegyük és megértsük a lélek elleni támadásokat, és adj erőt és kitartást, hogy Veled összefogva, Szent Angyalaid segítségével szívünket és környezetünket is megtisztítsuk minden szennyezettségtől.
Áldj meg Jó Urunk, hogy lelkünk vállalását követve, valóban szabad akarattal és szerető szívvel tudjunk Melléd állni, és Szent Terved ránk eső részét egyénileg és összefogással Hazánkban is megvalósítani!
Kérünk Jó Atyánk, hogy nyisd meg a szíveket és az elméket, és kapcsolj be minél több embert a tevékeny szeretetbe!
Ehhez az ország- és nemzetvédő imához hívjuk és kérjük Mária Édesanyánkat,
az Angyalok Királynőjét, imádkozzon érettünk, velünk, és erősítsen bennünket!
És ugyanígy hívjuk és kérjük a Szent Angyalokat, minden ember Őrangyalát, az Arkangyalokat és mind a 9 Kar hatalmas Angyali Erőit, valamint kérjük Szent Őseinket, hogy hathatós és erős imájukkal segítsenek bennünket: Imádkozzunk együtt!
Add meg kérünk, Mennyei Atyánk, hogy Áldásod által az ország
és nemzetvédő, valamint a Földért könyörgő imánkban valamennyien forrjunk egységgé!
Isten Irgalmas Szeretete és az Istenanya alázatos bölcsessége vezessen bennünket! Amen.

Forrás ~ Internet